DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov E-svet

E-svetDIGGIT startup ideja 2014 je portal Doctrina.si

Doctrina 0806143. slovenska konferenca o digitalnih komunikacijah DIGGIT se je končala z razglasitvijo zmagovalcev izbora DIGGIT startup ideja 2014. Naziv in pripadajoče nagrade je osvojil startup Doctrina. Portal Doctrina.si je namenjen izobraževanju zaposlenih v lekarnah o izdelkih, ki jih z webinarjem predstavijo proizvajalci (farmacevtska podjetja). Farmacevtska podjetja v enem tednu dosežejo tako veliko pokritost, kot bi jo s tradicionalnim načinom v treh mesecih. Torej hitreje in znatno ugodneje, poleg tega pa dosežejo vse zaposlene in ne samo vodij, kot jim to uspe pri osebnih obiskih ter s točno takšno vsebino, kot si jo sami želijo posredovati (brez posrednikov).

Add a comment
Več ...
 

Številne države prisluškujejo

Vodafone prodajalnaTelekomunikacijski gigant Vodafone, ki ima v Evropi, Aziji in Afriki kar štiristo milijonov uporabnikov, je po poročanju agencije Reuters razkril, da v mnogih državah oblasti njegovim uporabnikom prisluškujejo.

Add a comment
Več ...
 

Znani dobitniki nagrad DIGGIT 2014

Diggit udelezenci 040614Organizatorja 3. slovenske konference o digitalnih komunikacijah DIGGIT, Marketing magazin in TSmedia, sta na Ljubljanskem gradu razkrila prejemnike 14 zlatih nagrad DIGGIT v prav toliko kategorijah in 4 velikih nagrad DIGGIT. Nagrajena so bila najboljša slovenska digitalna dela, ki predstavljajo presežek znotraj lastne industrije.

Add a comment
Več ...
 

PSY dosegel dve milijardi ogledov

PSY-Gangnam StylePred skoraj dva letoma, natančneje 15. julija 2012, je bil na portal Youtube naložen videoposnetek Gangnam Style, priljubljenega južnokorejskega glasbenika, ki je najbolj znan pod psevdonimom PSY. 

Add a comment
Več ...
 

Prijeli soustanovitelja portala The Pirate Bay

Pirate Bay logoPo dveh letih na begu, je švedska policija v soboto, med racijo na neki kmetiji, pridržala Petra Sundeja, enega izmed soustanoviteljev portala za deljenje datotek The Pirate Bay.

Add a comment
Več ...
 
Stran 10 od 916

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

Zadnja leta z vznemirjenjem spremljamo opozorila slovenskih čebelarjev, pristojnih služb in strokovnjakov, k [ ... ]