DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov E-svet

E-svetŠtevilne države prisluškujejo

Vodafone prodajalnaTelekomunikacijski gigant Vodafone, ki ima v Evropi, Aziji in Afriki kar štiristo milijonov uporabnikov, je po poročanju agencije Reuters razkril, da v mnogih državah oblasti njegovim uporabnikom prisluškujejo.

Add a comment
Več ...
 

Znani dobitniki nagrad DIGGIT 2014

Diggit udelezenci 040614Organizatorja 3. slovenske konference o digitalnih komunikacijah DIGGIT, Marketing magazin in TSmedia, sta na Ljubljanskem gradu razkrila prejemnike 14 zlatih nagrad DIGGIT v prav toliko kategorijah in 4 velikih nagrad DIGGIT. Nagrajena so bila najboljša slovenska digitalna dela, ki predstavljajo presežek znotraj lastne industrije.

Add a comment
Več ...
 

PSY dosegel dve milijardi ogledov

PSY-Gangnam StylePred skoraj dva letoma, natančneje 15. julija 2012, je bil na portal Youtube naložen videoposnetek Gangnam Style, priljubljenega južnokorejskega glasbenika, ki je najbolj znan pod psevdonimom PSY. 

Add a comment
Več ...
 

Prijeli soustanovitelja portala The Pirate Bay

Pirate Bay logoPo dveh letih na begu, je švedska policija v soboto, med racijo na neki kmetiji, pridržala Petra Sundeja, enega izmed soustanoviteljev portala za deljenje datotek The Pirate Bay.

Add a comment
Več ...
 

Kako izgledajo možgani od znotraj?

mozgani 020614Do 24. avgusta si lahko v Ljubljani ogledate 'možgane od znotraj' - z vsemi novimi spoznanji, ki so v zadnjem času povsem spremenila po razumevanje njihovega delovanja, drugače opredelila   razumevanje genetskih zasnov v razvoju in definirala principe učenja tudi na načine, ki doslej niso bili v veljavi. Tudi mnoge osebnostne odklone, psihične težave in obolenja, specialisti drugače razumejo, pojasnjujejo in zdravijo, kar jim seveda omogoča boljši uvid v razvoj in delovanje te najbolj skrivnostne in najbolj zapletene strukture v človekovem organizmu.

Add a comment
Več ...
 
Stran 10 od 916

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

O obstoju duše že dolgo potekajo različne debate in krešejo nasprotujoča se mnenja in teorije. A v skladu [ ... ]