DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov E-svet

E-svetPapež se seli na Facebook

Holy-FacebookPapež Frančišek, ki že nekaj časa za razširjanje vesti uporablja sociano omrežje Twitter, se je odločil, da bo kmalu začel uporabljati tudi Facebook, poroča spletni portal Vatican Insider.

Add a comment
Več ...
 

EU od Appla in Googla zahteva ureditev Freemium aplikacij

freemiumFreemium aplikacije so na videz brezplačne, a med njihovo uporabo so na voljo plačljive nadgradnje. Prav tovrstne aplikacije so se izkazale za najbolj dobičkonosne, saj v trgovini Google Play prinesejo kar 98% vseh prihodkov. Ker pa so tudi zavajajoče, Evropska unija zahteva, da so jasno označene.

Add a comment
Več ...
 

Globokomorski podatkovni kabel med Evropo in Brazilijo

optini kabelAfera NSA, ki jo je povzročil žvižgač Edward Snowden, še vedno odmeva v svetu. Ena izmed njenih posledic je polaganje globokomorskega podatkovnega kabla, ki bo končano naslednje leto, s čimer se želita Evropska Unija in Brazilija zaščititi pred nadalnjim vohunjenjem s strani ZDA, preko ozemlja katere sedaj poteka večina prenosa podatkov.

Add a comment
Več ...
 

Volvovi pametni avtomobili bodo omogočili dostavo paketov v prtljažnik

Volvo že nekaj časa pospešeno pripravlja pametne avtomobile, ki nam bi olajšali vsakdanje življenje, med novimi funkcijami pa naj bi bilo tudi omogočanje dostave paketov kar v prtljažnik avtomobila.

Add a comment
Več ...
 

Google Street View zdaj na naših smučiščih

google car indonezija 180913Google nadaljuje svoj pohod po Sloveniji s fotografiranjem naših smučišč, včeraj pa so posneli tudi notranjost predsedniške palače, s čimer bodo dopolnili spletno storitev Ulični pogled za Slovenijo.

Add a comment
Več ...
 
Stran 10 od 900

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

Tudi letos so ob dnevu rojstva velikega slovenskega fizika Jožefa Stefana (24. marec) na našem največjem zn [ ... ]