EnaA B2B dvonivojsko potrjevanje | Shopping | E-svet

DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Shopping EnaA B2B dvonivojsko potrjevanje

EnaA B2B dvonivojsko potrjevanje


EnaA_prenovaEnaA.com se je v podjetjih ter organizacijah uveljavila kot zanesljiv in ugoden dobavitelj z najširšim izborom tehničnih izdelkov. Čeprav celotno poslovanje poteka preko popularne in tudi potrošnikom na široko odprte www.enaA.com,  so poslovnim uporabnikom na voljo dodatne funkcionalnosti, katerih obseg EnaA tim pridno širi. Te dni so tako objavili dvonivojsko potrjevanje naročil, ki bo podjetjem in organizacijam, ki naročajo preko EnaA.com dodatno olajšalo delo in omogočilo skladnost z internimi poslovnimi procesi.

 


Registrirani poslovni uporabniki lahko sedaj izbereje izdelke, jih naložijo v košarico, izberejo način dostave in plačila ter …. pred oddajo naročila, v tretjem koraku košarice vnesejo še e-naslov predpostavljene osebe, ki mora potrditi naročilo. V svojem osebnem profilu lahko odgovorno osebo za potrjevanje naročil v njihovem podjetju izberejo tudi za daljši čas, tako da ni potreben vnos e-naslova ob vsakem naročilu posebej.

Rešitev je preprosta, tako da so jo prvi uporabniki začeli uporabljati praktično takoj po objavi. Težav ni. Prve pohvale so namenjene v največji meri enostavnosti vključevanja oseb, ki so odgovorne za potrjevanje naročil. Zadošča namreč samo vnos e-naslova brez kakršnekoli dodatne registracije. Enostavneje ne gre. Na enaA.com poleg dobrih cen in odličnih storitev od hitre dostave do namestitve opreme in zagotovljenega servisa, vsem kupcem po nakupu omogočajo dostop do e-računov v .pdf formatu, večjim kupcem pa je na voljo tudi izvoz podatkov iz košarice naročenih izdelkov v .xml ali .xls datoteko skladno z zahtevami njihovega informacijskega sistema.

stroski_nabave_300412

Ne glede na to, ali kupujete aparat za kavo, rezalnik papirja, LCD zaslon za vašo izložbo, merilne naprave, foto, avdio, video, računalniško, pisarniško ali drugo opremo, karkoli iz neverjetnega nabora več kot 250 tisoč izdelkov, enaA.com vam je na voljo 24 ur na dan.

Promocijsko sporočilo



 
Partnerji

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.