EnaA B2B dvonivojsko potrjevanje

Registrirani poslovni uporabniki lahko sedaj izbereje izdelke, jih naložijo v košarico, izberejo način dostave in plačila ter …. pred oddajo naročila, v tretjem koraku košarice vnesejo še e-naslov predpostavljene osebe, ki mora potrditi naročilo. V svojem osebnem profilu lahko odgovorno osebo za potrjevanje naročil v njihovem podjetju izberejo tudi za daljši čas, tako da ni potreben vnos e-naslova ob vsakem naročilu posebej.

Rešitev je preprosta, tako da so jo prvi uporabniki začeli uporabljati praktično takoj po objavi. Težav ni. Prve pohvale so namenjene v največji meri enostavnosti vključevanja oseb, ki so odgovorne za potrjevanje naročil. Zadošča namreč samo vnos e-naslova brez kakršnekoli dodatne registracije. Enostavneje ne gre. Na enaA.com poleg dobrih cen in odličnih storitev od hitre dostave do namestitve opreme in zagotovljenega servisa, vsem kupcem po nakupu omogočajo dostop do e-računov v .pdf formatu, večjim kupcem pa je na voljo tudi izvoz podatkov iz košarice naročenih izdelkov v .xml ali .xls datoteko skladno z zahtevami njihovega informacijskega sistema.

Ne glede na to, ali kupujete aparat za kavo, rezalnik papirja, LCD zaslon za vašo izložbo, merilne naprave, foto, avdio, video, računalniško, pisarniško ali drugo opremo, karkoli iz neverjetnega nabora več kot 250 tisoč izdelkov, enaA.com vam je na voljo 24 ur na dan.

Promocijsko sporočilo


Author: bostjan

Share This Post On