Kdaj naročiti darila, da bodo prispela še pred božičem? | Shopping | E-svet

DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Shopping Kdaj naročiti darila, da bodo prispela še pred božičem?

Kdaj naročiti darila, da bodo prispela še pred božičem?


darila_1211_12Kupovanje daril v zadnjem trenutku. Zveni znano, kajne? Toda predolgo odlašanje lahko pripelje do tega, da izdelkov naročenih v spletni trgovini, ne boste prejeli pravočasno.

Aljoša Domijan iz spletne trgovine EnaA.com je povedal, da že od začetka decembra beležijo povečano prodajo, še posebej izdelkov, ki jih ljudje ponavadi kupujejo za darila. A glede na izkušnje iz preteklih let, pravi, da največ naročil pričakujejo prav v zadnjih dneh pred božičem. Zato kupcem svetuje, naj naročila izdelkov, ki jih želijo prejeti pred božičem, oddajo najkasneje do torka, 21. decembra. To velja za izdelke, ki so v spletni trgovini označeni kot na zalogi ali z rokom dobave do 3 dni.

Z izdelki na zalogi sicer ne bi smelo biti težav tudi kasneje, a previdnost je mati modrosti, opozarja Domijan. Pošta in dostavne službe so v dneh pred božičem zasute s pošiljkami, in lahko se zgodi, da pride do zamude. Ali pa jo preprosto zagodejo vremenske razmere, zaradi katerih dostavna vozila obtičijo na cesti.

Tistim, ki se namesto ob božiču obdarujejo ob prehodu v novo leto, pa svetuje, naj naročila oddajo do torka, 27. decembra.

Ali še ne veste, kaj bi podarili svojim bližnjim? V tem primeru vas v EnaA.com vabijo, da si ogledate njihov Vodič po zanimivih in ugodnih darilih.

(Sponzorirana objava)

 

Tagi: darila - enaa.com - nakup - dostava

 
Partnerji

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.