DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Gadgeti

Gadgeti

Prvo pameto uro naredil ... najstnik

ura 030713Medtem ko se tehnološki velikani kljub številnim napovedim in govoricam še niso predstavili s pametnimi zapestnimi urami, so jih v tekmi prehiteli nihče drug, kot najstniki.

Skupina študentov iz Indije, vključno z oblikovalcem, starim le 17 let, je prehitela Apple, Google, Sony in druge, ki načrtujejo svoje pametne ure. Predstavili so namreč Androidly, zapestno uro z Bluetoothom, GPSom, brezžično povezavo in celo kamero.

Add a comment
Več ...
 

Bluetooth ploščica opravi z izgubljenimi ključi

tile 030713Vas nenehno iskanje stvari spravlja ob živce? Z Bluetooth obeskom in pametnim mobilnikom bo vaše nervoze konec.

The Tile je kvadraten obesek, ki ga obesimo na ključe in druge stvari, ki jih pogosto izgubljamo, in povežemo s svojim iPhoneom ali iPadom. Naša mobilna naprava lahko obesek nato najde na razdalji do 45 metrov, zato smo lahko brez skrbi, da bomo svoje stvari izbrskali tudi v najbolj oddaljenih kotih hiše.

Add a comment
Več ...
 

Prva operacija kirurga z očali Google Glass

dr-grossmann 270613Pametna očala podjetja Google, imenovana Google Glass, že nekaj časa vzbujajo različne odzive. Nekateri se bojijo za svojo zasebnost, spet drugi vidijo odlično priložnost za nadaljni razvoj človeštva in tehnologije.

Add a comment
Več ...
 

GEAK Watch: Prva pametna ročna ura na trgu!

geak watch 200613Številna podjetja so že pred časom napovedala prodajo pametnih ročnih ur, vendar do sedaj napoved niso uresničili. Sedaj je kitajsko podjetje GEAK premagalo konkurenčne napovedi in na trg poslalo prvo pametno ročno uro GEAK Watch.

Add a comment
Več ...
 

Potovalni stereo zvočnik: Glasba iz telefona preko Bluetooth povezave

conceptronic 60613Podjetje Conceptronic je vodilno evropsko podjetje na področju mobilnosti in povezljivosti. Pred kratkim pa so na trg poslali odličen gadget, ki razveseli vsakega ljubitelja glasbe in sodobne tehnologije - prenosni bluetooth stereo zvočnik.

Add a comment
Več ...
 
Stran 10 od 226

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

Za dobrih 60 evrov gremo lahko na Luno! No, vsaj del nas, če bo britanski skupini znanstvenikov uspelo nabrat [ ... ]