DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Gadgeti

Gadgeti

GEAK Watch: Prva pametna ročna ura na trgu!

geak watch 200613Številna podjetja so že pred časom napovedala prodajo pametnih ročnih ur, vendar do sedaj napoved niso uresničili. Sedaj je kitajsko podjetje GEAK premagalo konkurenčne napovedi in na trg poslalo prvo pametno ročno uro GEAK Watch.

Add a comment
Več ...
 

Potovalni stereo zvočnik: Glasba iz telefona preko Bluetooth povezave

conceptronic 60613Podjetje Conceptronic je vodilno evropsko podjetje na področju mobilnosti in povezljivosti. Pred kratkim pa so na trg poslali odličen gadget, ki razveseli vsakega ljubitelja glasbe in sodobne tehnologije - prenosni bluetooth stereo zvočnik.

Add a comment
Več ...
 

S PetCube se igrate s svojim kužkom preko spleta

petcubeUkrajinsko podjetje je predstavilo novo igračko za vas in vašega kosmatinca. PetCube vam namreč omogoča, da se s svojim kužkom igrate kar preko spleta, tudi ko ste v službi ali na potovanju.

Napravica vsebuje spletno kamero in laser, ki ga usmerjate preko vaše aplikacije. Kocko, v kateri se skriva igrača, prepsrosto postavite na polico, od tam pa s pomočjo plesoče rdeče pike zabavate svojega hišnega ljubljenčka preko aplikacije za iPhone, vajino igro pa lahko celo posnamete.

Add a comment
Več ...
 

Nenavadni prototipi za očala Google Glass

google glassPreden so pri Googlu izbrali dokončno obliko 'pametnih' očal Google Glass, je nastalo kar nekaj različnih prototipov. Nekateri izmed njih so prav nenavadni in ob pogledu nanje je jasno, da ne bi mogli postati prodajna uspešnica, saj so videti vse prej kot uporabni.

Add a comment
Več ...
 

Z očali Google fotografirajte z mežikanjem

google_glassČeprav so Google Glass očala šele v fazi testiranja, se zanje že razvijajo prve aplikacije. Tako se z novo programsko opremo večajo tudi možnosti uporabe očal, za katera so morali prvi lastniki odšteti kar 1500 dolarjev.

Ena izmed uporabnejših aplikacij se imenuje Winky in omogoča upravljanje z očali ter fotografiranje zgolj z mežikanjem. Tako lahko resnično ujamete trenutke svojega življenja v slikovni dnevnik, saj fotografiranje še nikoli ni bilo manj zamudno in težavno.

Add a comment
Več ...
 
Stran 10 od 226

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

Na Antarktiki se vsako leto stopi več milijard ton ledu, kar naj bi do konca stoletja dvignilo gladino svetov [ ... ]