Gadgeti | Gadgeti | Page-6

DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Gadgeti

Gadgeti

Googlova pametna očala Glass na voljo tudi v Evropi

Google Glass enska23. junija je Google uradno naznanil, da s svojimi pametnimi očali začenja pohod tudi na tržišča zunaj ZDA. Prva država na stari celini, v kateri bo Google Glass na voljo je Velika Britanija.

Add a comment
Več ...
 

Kor-fx, jopič za ljubitelje videoiger

kor-fxNa platformi Kickstarter je mogoče zaslediti igralni jopič Kor-fx, namenjen vsem strastnim ljubiteljem videoiger, ki bi se radi še bolj vživeli v virtualni svet.

Add a comment
Več ...
 

Google Glass jeseni dobiva konkurenta

Samsung Gear GlassTrenutno na področju pametnih očal nesporno kraljuje Google Glass, kar pa se zna že septembra spremeniti, ko naj bi izšla Samsungova pametna očala.

Add a comment
Več ...
 

Apple pripravlja pametne slušalke

ipod_nano_161210Apple naj bi po poročanju nekaterih medijev pripravljal nove slušalke, ki bi nadzirale naš utrip srca in krvni tlak, a se je na veliko razočaranje mnogih izkazalo, da se je ideja, namesto v Silicijevi dolini, rodila na stranišču.

Tagi: Apple
Add a comment
Več ...
 

Rekordno majhen prenosen polnilnik mobilnih naprav

modulo 060514Barcelonsko podjetje Idapt je predstavilo Modulo, priročen polnilni sistem za mobilne naprave v velikosti kreditne kartice, ki bi lahko pomenil konec praznih baterij.

Tagi: modulo - baterija
Add a comment
Več ...
 
Stran 10 od 233
Partnerji

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.