DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Gadgeti

Gadgeti

Bo Google pametna ura Nexus prekosila konkurenco?

google nexus smartwatch 171013Spletni gigant Google naj bi konec oktobra predstavil pametno uro Smartwatch Nexus. Temeljila naj bi na oprecijskem sistemu Android in storitvijo Google Now. Omogočala pa naj bi številne prednosti pred konkurenčnimi urami.

Add a comment
Več ...
 

iSketchnote ovitek z iPad digitalizira vse vaše čačke

isketcnote 250913S pomočjo pametnega ovitka za vaš iPad ali iPad Mini boste lahko po novem svoje risbe, skice in druge čačke spremenili v digitalno obliko.

Add a comment
Več ...
 

Tu je dolgo pričakovana igra Grand Theft Auto V

grand teft auto v 180913Ljubitelji računalniških video iger z vsega sveta so dočakali dolgo pričakovano igro Grand Theft Auto V. Podjetje Rockstar Games je najnovejšo izdajo v seriji video iger Grand Theft Auto (GTA) razvijalo pet let, za njeno produkcijo naj bi porabili kar 265 milijonov dolarjev.

Add a comment
Več ...
 

Google Glass pripomore k izboljšanju kakovosti življenja oseb s posebnimi potrebami

google glass 100913Spletni gigant Google že nekaj časa javnost vznemirja s pametnimi očali Google Glass. Sicer so že med testiranjem pri prvih uporabnikih, vendar uradno še niso naprodaj za širšo javnosti. Vsak dan pa spremljamo novice o tem, kakšne dobre lastnosti imajo. Nedavno so googlovi inženirji dokazali, da večpredstavnostna očala Google Glass izboljšajo kakovost življenja oseb s posebnimi potrebami.

Add a comment
Več ...
 

Razkrili prvo fotografijo pametne ure Samsung Galaxy Gear

samsun-galaxy beat 20913Spletni portal VentureBeat je pred kratkim za javnost razkril prvo fotografijo pametne ročne ure Samsung Galaxy Gear. Poleg vsega so izdali številne podrobnosti, ki nakazujejo na to, da bo ura pravi tehnološki hit.

Add a comment
Več ...
 
Stran 10 od 228

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

Potovanje s komercialnim letalom je varnejše kot z zasebnim letalom.