DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Gadgeti

Gadgeti

Retro avtoradio z modernimi funkcijami

avtoradio_0213Recite kar hočete, ampak moderni avtoradii so povečini odurno grdi. Kup gumbov in bling-bling šov ledic se podajo kvečjemu poliestrsko obdelanemu Renault Meganu Coupe letnik 1998, ozaljšanemu s kitajskimi pismenkami, medtem ko običajni vozniki z nakupom modernega avtoradia tvegajo trajne posledice na možgaskem centru za estetiko.

Add a comment
Več ...
 

Le kaj pripravlja Apple - morda telefon v ročni uri?

iwatch_0213Za debelimi zidovi Applovih razvojnih laboratorijev inženirji vsak dan preizkušajo nove koncepte ter razvijajo nove izdelke. Nekateri od njih ne bodo nikoli ugledali proizvodnje, nekatere rešitve pa utegnejo najti pot v druge izdelke ali celo postati samostojen izdelek. Zadnje dni so splet preplavile govorice, da naj bi Applovi razvojniki delali na pametni zapestni napravi.

Add a comment
Več ...
 

Xbox 720 utegne onemogočiti igranje 'rabljenih' iger

xboxMedtem ko bo Sony kmalu uradno predstavil igralno konzolo PlayStation 4, se pojavljajo tudi prve neuradne informacije o naslednji Microsoftovi konzoli, ki naj bi se domnevno imenovala Xbox 720. Govori se, da naj bi bilo na njej nemogoče poganjati 'rabljene' igre ter da naj bi za igranje zahtevala stalno internetno povezavo.

Add a comment
Več ...
 

Odprtokodna igralna konzola OUYA prihaja junija za 100 dolarjev

ouya_0213Odprtokodna igralna konzola OUYA z operacijskim sistemom Android bo v (ameriške) trgovine prišla junija, že marca pa jo bodo dobili tisti, ki so projekt finančno podprli na Kickstarterju. Add a comment

Več ...
 

V prodajo prišel Raspberry Pi Model A - miniračunalnik za 22 evrov

raspberry_pi_0213Vesela novica za domače ustvarjalce. Začela se je prodaja miniračunalnika Raspberry Pi Model A, ki porabi le tretjino toliko energije kot zmogljivejši in Model B.

Add a comment
Več ...
 
Stran 10 od 223

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

Tudi letos so ob dnevu rojstva velikega slovenskega fizika Jožefa Stefana (24. marec) na našem največjem zn [ ... ]