DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Gadgeti

Gadgeti

Nenavadni prototipi za očala Google Glass

google glassPreden so pri Googlu izbrali dokončno obliko 'pametnih' očal Google Glass, je nastalo kar nekaj različnih prototipov. Nekateri izmed njih so prav nenavadni in ob pogledu nanje je jasno, da ne bi mogli postati prodajna uspešnica, saj so videti vse prej kot uporabni.

Add a comment
Več ...
 

Z očali Google fotografirajte z mežikanjem

google_glassČeprav so Google Glass očala šele v fazi testiranja, se zanje že razvijajo prve aplikacije. Tako se z novo programsko opremo večajo tudi možnosti uporabe očal, za katera so morali prvi lastniki odšteti kar 1500 dolarjev.

Ena izmed uporabnejših aplikacij se imenuje Winky in omogoča upravljanje z očali ter fotografiranje zgolj z mežikanjem. Tako lahko resnično ujamete trenutke svojega življenja v slikovni dnevnik, saj fotografiranje še nikoli ni bilo manj zamudno in težavno.

Add a comment
Več ...
 

Jeseni v prodajo Microsoft pametna ročna ura

microsoft ura 190413Pred nami so časi, ko gigantska podjetja ustvarjajo pametne ure. Sedaj se je tudi podjetje Microsoft odločilo, da bo jeseni na trg poslalo pametno ročno uro, ki bo povsem združljiva s pametnim mobilnikom Windows Phone.

Add a comment
Več ...
 

Očala Google Glass na poti do prvih kupcev

google glass 180413Google je predstavil očala, imenovana Google Glass, s katerimi je požel številne pozitivne in negativne kritike - slednje predvsem v povezavi z varovanjem zasebnosti.

Add a comment
Več ...
 

Razvili lebdečo računalniško miško, ki varuje zdravje

lebdeca_miska_130313Oblikovalsko podjetje Kibardin je pred kratkim predstavilo nov produkt, ki se ga bodo razveselili vsi tisti, ki preživljajo veliko ur za računalnikom. Gre za lebdečo miško, ki je namenjena varovanju zdravja. Kako deluje?

 

Add a comment
Več ...
 
Stran 10 od 225

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

O obstoju duše že dolgo potekajo različne debate in krešejo nasprotujoča se mnenja in teorije. A v skladu [ ... ]