Brezplačna igra: ubežite nočni mori | Brezplačne igre | Internet in programi

DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov

Brezplačna igra: ubežite nočni mori


nightmare runnerJe sploh še lahko kaj hujšega od neskončne nočne more, v kateri se nahaja ogromno število grozljivih bitij? Prav to se vam pripeti v igri Nightmare Runner. Skozi celotno igro se trudite ubežati neznanim stvorom, ki vam želijo uničiti spanec.

Vaš lik se naprej premika avtomatsko, vi pa le skrbite za to, da pravočasno skoči (uporabite miškin klik, preslednico, tipko W ali tipko 'navzgor'). Pri nekaterih prepadih enojni skok ni dovolj, zato je potrebno uporabiti dvojnega. Poskrbljeno je tudi za avtomatsko streljanje, orožje pa usmerjate z miško. Ste ubežali nočni mori ali vas je ulovila?

 

Povezava do igre


 
Opazite veliko število podobnih aplikacij?

article thumbnail

Zakaj v spletnih trgovinah najdemo veliko podobnih aplikacij?


Brezplačna igra: Tesla Defence

article thumbnail

Izumitelj Nikola Tesla je poskrbel za glavni pogon brezplačne igre Tesla Defence, saj v njej s pomočjo električnega toka oziroma strel skrbite za obrambo ozemlja. Po zemljišču, ki ga branite, postavite stolpe za obrambo pred pehoto in zračnimi  [ ... ]


Brezplačna igra: Engage

article thumbnail

V igri Engage prevzamete vlogo vojaka, ki se je pridružil posebni enoti. Raziskovali boste otok, na katerem se dogajajo nenavadne stvari, naokrog pa letajo velike napadalne žuželke. Le kakšen eksperiment se je dogajal na otoku?


Brezplačna igra: Roar Rampage

article thumbnail

Včasih se prileže popolno uničevanje, za katerega sploh ne potrebujemo razloga. Izživite se lahko v igri Roar Rampage, v kateri po mestu vodite ogromnega dinozavra in pred sabo rušite vse, kar vam pride na pot.


Brezplačna igra: Sanjska simfonija

article thumbnail

Z igranjem brezplačne igre Dream Symphony sami ustvarjate čisto svojo glasbo, odvisno od tega, kakšno pot boste izbrali za svojega junaka. Vse se, kot nakazuje že ime igre, se odvija v sanjah, kjer se ostareli junak vzpenja v višave po različni [ ... ]


Brezplačna igra: Siegus Arena

article thumbnail

Pogumni vojščak, ki je vodil vojsko s tisočerimi vojaki, je postal žrtev podle prevare. Sedaj se mora v areni na vso moč boriti za svoje življenje. V brezplačni igri Siegius Arena vodite vojščaka od enega do drugega nasprotnika in bojišča  [ ... ]


Partnerji

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.