DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Internet in programi

Internet in programi

Kako do brezplačnega Office 365?

office 365 sola 1 110914Office 365 je paket pisarniških programov, ki jih večina med nami že pozna in uporablja vsak dan. Le da Office 365 uporablja tehnologijo oblaka, do programov in datotek pa lahko dostopate na skoraj vsaki napravi: na računalnikih s sistemom Windows, računalnikih Macintosh, tabličnikih in mobilnikih. Programi in datoteke ter funkcije so vedno posodobljeni.

Add a comment
Več ...
 

5 razlogov, zakaj boste komaj dočakali prihod Windows 9

windows 9 050914Microsoft naj bi v tem mesecu predstavil testno različico prihajajočega operacijskega sistema Windows 9, ki ga mnogi že težko pričakujejo - iz različnih razlogov, seveda. Konkurenca najverjetneje komaj čaka, da bi videla, kakšne napake vsebuje nov operacijski sistem tega računalniškega giganta oz za kakšne nove pristope so se odločili, večina tistih, računalniške strokovnjake zanimajo predvsem novitete in njihova uporabnost ter delovanje, ostali, ki smo bolj ali manj 'obsojeni' na vsakodnevno uporabo tega sistema, pa bi le radi videli, kaj nas čaka in če bo bolj komplicirano, kot je bilo doslej (ali pa nam bodo v redmondu življenje nekoliko poenostavili).

Add a comment
Več ...
 

MSN Messenger bo 31. oktobra dokončno ugasnil

msn messenger 310814Microsoft bo 31. oktobra dokončno ugasnil priljubljeno brezplačno spletno klepetalnico MSN Messenger, ki jo je 2005 zamenjal Windows Live Messenger - a ta ni uspel ohraniti popularnosti svojega predhodnika, poleg tega so se pojavile tudi številne druge, sodobnejše storitve. MSN Messenger sicer v Evropi in večjem delu sveta že nekaj časa ni več na voljo, na Kitajskem pa storitev zaenkrat še lahko uporabljajo.

Add a comment
Več ...
 

Na Mount Everest iz udobja domačega naslonjača

mount everest 310814Na Mount Everest se zdaj lahko povzpnete tudi iz varnosti in udobja domačega naslovnjača. V spomin na letos preminulih 16 šerp, ki so življenje izgubile prvi dan vzpona na najvišjo goro sveta, so namreč oblikovali spletno stran Everest Avalanche Tragedy, na kateri lahko interaktivno dosežete vrh Mount Everesta. Na strani lahko tudi darujete denar za pomoč družinam umrlih šerp.

Add a comment
Več ...
 

Microsoft bo septembra izdal poskusno verzijo Windows 9

Windows-9 20082014

Microsoft pripravlja prvo poskusno verzijo sistema Windows 9, ki naj bi bila na voljo že v mesecu septembru.

Add a comment
Več ...
 
Stran 8 od 669

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

86-letni ameriški znanstvenik James Watson je prvi živeči Nobelov nagrajenec, ki bo prodal zlato medal [ ... ]