DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Internet in programi

Internet in programi

Po Luni se sprehaja bizarna senca

senca luna 290714Uporabnik s psevdonimom Mind Kiler je uporabil aplikacijo Google Moon, da bi poskusil najti odgovor na že tolikokrat zastavljeno vprašanje, kaj se pravzaprav dogaja na Luni. Odločil se je temeljito preučiti njeno površje, a namesto pričakovanih podrobnih posnetkov površja, kraterjev in kamnin, je odkril nekaj, kar bi zbudilo zanimanje vsakemu poštenemu ljubitelju različnih teorij o nezemljanih, ki naj bi se sprehajali po tem našem edinem naravnem satelitu.

Add a comment
Več ...
 

Čez eno leto se izteka podpora za Windows Server 2003 - kaj storiti?

windows server 200314. julij 2015 je zadnji dan, ko bodo še na voljo tehnična podpora in varnostni popravki za Windows Server 2003 (WS2003). Ker milijoni lokalnih fizičnih strežnikov po svetu še vedno delujejo na tej platformi, je datum izjemnega pomena za veliko podjetij. Hkrati pa je to lepa priložnost za prehod na sodobnejše, enostavnejše in tudi cenejše rešitve, o katerih morda že nekaj časa razmišljate, pa vendarle odlašate z realizacijo.

Add a comment
Več ...
 

Poenotenje Windowsov

Windows oknaMicrosoft v zadnjem času doživlja velike spremembe. Znano je, da bo množično odpuščal, se preusmeril na storitve v oblaku in več pozornosti posvetil mobilnim napravam, sedaj pa je bilo razkrito, da bo tudi poenotil Windowse na različnih napravah.

Add a comment
Več ...
 

Firefox 31

Firefox 31Mozilla svoj brskalnik neprestano posodablja. Nedavno je predstavila Firefox 31, ki prinaša nekaj manjših sprememb in izboljšav.

Add a comment
Več ...
 

Tudi na münchenskem letališču potniki brskajo brezplačno

Airport MnchenPred nedavnim smo poročali, da letališče v Frankfurtu svojim potnikom omogoča časovno neomejeno brezplačno brskanje po spletu, sedaj pa je temu pozitivnemu zgledu sledilo tudi letališče v Münchnu.

Add a comment
Več ...
 
Stran 8 od 667

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

86-letni ameriški znanstvenik James Watson je prvi živeči Nobelov nagrajenec, ki bo prodal zlato medal [ ... ]