DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Internet in programi

Internet in programi

Najhitrejši so Korejci

busan-tower 371Ste siti počasne spletne povezave, njenih pogostih prekinitev ter polžjega nalaganja spletnih strani in videov? S temi težavami se prebivalcem Južne Koreje ni potrebno ubadati, saj  premorejo povprečno najhitrejši internet na svetu.

Add a comment
Več ...
 

iOS 7.1 bo kmalu na voljo

iphoneKljub temu, da uradno datum, ko naj bi iOS posodobitev 7.1 ugledala luč sveta, še ni znan, naj bi se to zgodilo kmalu, še pred iTunes-festivalom v ameriški zvezni državi Teksas, ki bo potekal 11. marca letos.

Add a comment
Več ...
 

Wolfenstein: The New Order

wolfenstein-the-new-order-helmetFranšiza računalniških igric Wolfenstein, kateri pripada tudi legendarni Wolfenstein 3D iz leta 1992, prva prvoosebna streljačina, 20. maja dobiva novega člana z imenom The New Order.

Add a comment
Več ...
 

Brezplačno do operacijskega sistema Windows 8?

Windows-8IT-gigant Microsoft naj bi se poigraval z mislijo, da operacijski sistem Windows 8.1 with Bing uporabnikom ponudi zelo poceni ali celo brezplačno, poroča portal The Verge, ki naj bi imel za te trditve zanesljive vire. Odločitev naj bi bila posledica tega, da tržni delež Windows 8 narašča počasneje od pričakovanj.

Add a comment
Več ...
 

Googlov zmagovalec je Volk z Wall Streeta

Wolk z Wall StreetaDanes, v nedeljo 2. marca, bo v ZDA potekala tradicionalna podelitev filmskih nagrad Oscar. Pred tem je Google objavil, kateri od nominirancev za zlati kipec je v zadnjem času najbolj povpraševan v njegovem iskalniku.  Zmagovalec je film režiserja Martina Scorseseja, Volk z Wall Streeta, v katerem igra tudi slovenska igralka Katarina Čas.

Add a comment
Več ...
 
Stran 8 od 651

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

Tudi letos so ob dnevu rojstva velikega slovenskega fizika Jožefa Stefana (24. marec) na našem največjem zn [ ... ]