DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Internet in programi

Internet in programi

Najdražja videoigra vseh časov

DestinyZaložnik videoiger Activision-Blizzard in studijo Bungie, pripravljata znanstveno-fantastično videoigro Destiny, ki naj bo izšla 9. septembra letos. V njen razvoj je vloženih osupljivih 500 milijonov dolarjev.

Add a comment
Več ...
 

Google vam pomaga najti parkiran avtomobil

Google AsistentImate težavo zapomniti si, kje ste parkirali svoj avto? Sedaj za to obstaja aplikacija, ki vam bo pomagala pri rešitvi tega problema, ampak žal ne za iPhone uporabnike, temveč samo za Android uporabnike.

Add a comment
Več ...
 

Call of Duty se seli v prihodnost

Call of Duty Advanced WarefareJeseni, natančneje 4. novembra, bo na igralnih konzolah PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One ter PC-jih izšlo že enajsto nadaljevanje izjemno priljubljene serije prvoosebnih strelskih iger Call of Duty, ki nosi ime Advanced Warefare. Kot doslej bodo adrenalina željni igralci lahko uživali v eno- ali večigralnem načinu igranja.

Add a comment
Več ...
 

Z OneNote so vaši zapiski vedno z vami - in to brezplačno

onenote 050514V življenju se vsak dan srečujemo z nešteto informacijami - zasebne in poslovne narave -, ki si jih seveda ne moremo zapomniti. Ker starih zastarelih papirnatih beležnic nihče več ne uporablja, saj smo vsi opremljeni z vsaj eno (pogosteje pa seveda več) elektronskimi napravami, brez katerih si življenja sploh ne moremo več predstavljati, se nam pogosto zgodi, da se podatki izgubijo v eni, drugi ali tretji napravi, včasih pozabimo, kam smo jih shranili, in jih besno iščemo, si pošiljamo elektronska sporočila z enega naslova na drugega in tako naprej.

Add a comment
Več ...
 

Android zmagovit tudi na tablicah

Android je AppleAmeriški Strategy Analytics, ki se ukvarja s proučevanjem prodaje tabličnih računalnikov, je zaznal povečanje prodaje naprav z naloženim operacijskim sistemom Android, ki je iz prvega mesta med operacijskimi sistemi na tablicah izpodrinil Applov iOS.

Add a comment
Več ...
 
Stran 8 od 660

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

O obstoju duše že dolgo potekajo različne debate in krešejo nasprotujoča se mnenja in teorije. A v skladu [ ... ]