DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Internet in programi

Internet in programi

Google Chrome optimiziran za 64-bitni Windows

Chrome logotipGoogle je v torek predstavil različico svojega brskalnika Chrome, ki je optimizirana za 64-bitne operacijske sisteme Windows 7 in 8.

Add a comment
Več ...
 

OS X Yosemite

iOS X YosemiteV sklopu Applove konference WWDC 14, ki v teh dneh poteka v kalifornijskem San Franciscu, je Apple poleg prenovljenega mobilnega iOS 8 predstavil tudi najnovejšo različico operacijskega sistema OS X (10.10 Yosemite).

Add a comment
Več ...
 

Apple predstavil iOS 8

iOS 8V ponedeljek je Apple na konferenci za razvijalce, ki med drugim in šestim junijem poteka v ameriškem San Franciscu, predstavil dolgo pričakovan mobilni operacijski sistem iOS 8, ki v primerjavi s predhodnikom prinaša kar nekaj sprememb.

Add a comment
Več ...
 

Vdor v Spotify

Iphone SpotifyPo tem, ko je Ebay pred kratkim svoje uporabnike obvestil o spletnem vdoru v sistem in po tem, ko so morali ti iz varnostnih razlogov spreminjati svoja vstopna gesla, se je podobna nevšečnost pripetila še storitvi Spotify.

Add a comment
Več ...
 

Hekersko obarvana videoigra Watch Dogs

watch dogs27. maja je izšla dolgo pričakovana Ubisoftova videoigra Watch Dogs, s pomočjo katere se igralec preseli v virtualni Chicago in vživi v vlogo hekerja Aidena Pearcea, ki s pomočjo tehnoloških naprav obvladuje svojo okolico.

Add a comment
Več ...
 
Stran 8 od 663

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

Prvič po 35 letih se je začel ozonski plašč okoli Zemlje obnavljati, kar naj bi bilo posledica prepovedi u [ ... ]