DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Internet in programi

Internet in programi

Novo nadaljevanje serije Unreal Tournament bo na voljo brezplačno

Unreal TournamentRazvijalci studia Epic Games so pred kratkim naznanili, da začenjajo z razvojem novega nadaljevanja kultne prvoosebne streljačine Unreal Tournament, ki bo temeljilo na igralnem pogonu Unreal Engine 4, ki je izšel 2. aprila letos.

Add a comment
Več ...
 

Risen 3: Titan Lords

Risen 3Avgusta 2014 bo izšlo že tretje nadaljevanje uspešne serije videoiger Risen z naslovom Titan Lords. Izdal jo bo nemški studio Piranha Bytes, ki je odgovoren za priljubljeno serijo Gothic, ter nekatere druge RPG naslove.

Add a comment
Več ...
 

Spletni iskalnik, ki stavi na zasebnost

DuckDuckGoIskalniki, med katerimi je Google največji, neprestano beležijo informacije o svojih uporabnikih, kar pomeni, da imajo o njih shranjeno ogromno količino podatkov. To omogoča številne zlorabe, ki se jim je mogoče izogniti z uporabo iskalnika DuckDuckGo, ki uporabnikovih poizvedovanj ne shranjuje.

Add a comment
Več ...
 

Najdražja videoigra vseh časov

DestinyZaložnik videoiger Activision-Blizzard in studijo Bungie, pripravljata znanstveno-fantastično videoigro Destiny, ki naj bo izšla 9. septembra letos. V njen razvoj je vloženih osupljivih 500 milijonov dolarjev.

Add a comment
Več ...
 

Google vam pomaga najti parkiran avtomobil

Google AsistentImate težavo zapomniti si, kje ste parkirali svoj avto? Sedaj za to obstaja aplikacija, ki vam bo pomagala pri rešitvi tega problema, ampak žal ne za iPhone uporabnike, temveč samo za Android uporabnike.

Add a comment
Več ...
 
Stran 8 od 661

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

Zadnja leta z vznemirjenjem spremljamo opozorila slovenskih čebelarjev, pristojnih služb in strokovnjakov, k [ ... ]