DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Aplikacije

Aplikacije

Googlov Sladoledni sendvič je tu

android_40_1011Google je predstavil novo različico operacijskega sistema Android, ki v skladu s tradicijo poimenovanja po sladicah nosi ime Ice Cream Sandwich ali za tiste, ki imajo raje številke, Android 4.0. Nova različica Googlovega mobilnega operacijskega sistema prinaša močno izboljšan uporabniški vmesnik ter mnoge nove funkcionalnosti - med drugim podporo izmenjavi podatkov med bližnjimi napravami (NFC), kar so komercialno poimenovali Android Beam, offline iskanje v Gmailu, nove funkcije ob zaklenjenem zaslonu ter odklepanje telefona oziroma zaslona s prepoznavo obraza.

Add a comment
Več ...
 

Pri kraji mobilnika si pomagajte z aplikacijo OVERVI3W za Android

overvi3wV primeru, da nam ukradejo mobilni telefon, se lahko znajdemo v precejšnjih težavah. Ne samo, da smo izgubili dostop do pomembnih podatkov, ki smo jih imeli shranjene, do teh podatkov lahko brez težav dostopajo drugi in jih tudi zlorabijo.

Add a comment
Več ...
 

Adobe končno izdal bralnik PDF-jev za iOS

adobe_reader_ios_1011Adobe je naposled vendarle izdal uradno aplikacijo za branje PDF datotek na Applovih prenosnih napravah. Za razliko od ostalih aplikacij, uradna Adobova nudi polno podporo branju, iskanju po besedilu ter tiskanju.

Adobe Reader za iOS je že (brezplačno) na voljo v Applovi spletni prodajalni iTunes.

 

 


Add a comment
 

Kako se je Apple lotil razvijanja osebnosti Siri

iphone4S_051011Najnovejša pridobitev iPhona 4S je zagotovo virtualna osebna pomočnica Siri, ki uporabnike ta trenutek najbolj zabava. Toda, kako so se pri Applu lotili njenega ‘karakterja’? Add a comment
Več ...
 

Samsung na Android pripeljal aplikacijo za klepetanje ChatON

chatONBlackberry ima Blackberry Messenger (BBM), iPhone ima po novem iMessage, Samsung pa želi, da bi uporabniki Androida klepetali s pomočjo aplikacije ChatON. Na voljo je za naprave s sistemom 2.2 do 2.3.3., deluje pa tudi na Samsungovih napravah s sistemom Bada. Kmalu pa naj bi tudi izšli verziji za iOS in Blackberry.

Add a comment
Več ...
 
Stran 98 od 156

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

86-letni ameriški znanstvenik James Watson je prvi živeči Nobelov nagrajenec, ki bo prodal zlato medal [ ... ]