DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Aplikacije

Aplikacije

Aplikacija Gmail za iOS prišla in odšla

gmail iphoneGoogle je v sredo pripravil uradno aplikacijo Gmail za operacijski sistem iOS, ki je do sedaj ni bilo. A aplikacija v App Storu ni zdržala dolgo časa, saj so jo umaknili zaradi napake, ki se je pojavljala pri zagonu. Popravljena naj bi bila kmalu nazaj.

Add a comment
Več ...
 

Na iPhonu asistentka Siri, na Androidu pa Jeannie

jeannie appApple je v novi verziji operacijskega sistema iOS predstavil virtualno osebno asistentko Siri, ki uporabnika s prepoznavo govora vodi po opravilih na telefonu. Če ste lastnik telefona z Androidom, Siri ravno ne morete zaposliti kot svojo asistentko, lahko pa si privoščite Jeannie.

Add a comment
Več ...
 

Go SMS Pro aplikacija za pošiljanje SMS sporočil na Androidu

Go sms proMobilniki z Androidom imajo že vgrajeno aplikacijo za pošiljanje sporočil. A če radi eksperimentirate in preizkušate različne aplikacije, lahko SMS sporočila pošiljate tudi iz brezplačne aplikacije Go SMS Pro. Je ena izmed bolj priljubljenih tovrstnih aplikacij, saj omogoča spreminjanje videza, različne nastavitve in zanimiv vmesnik.

Add a comment
Več ...
 

Aplikacija za primer aretacije na protestih!

arrested_aplkacija_311011Vrhunski programer Janson Van Aden je pripravil aplikacijo za Andriod, s pomočjo katere v primeru aretacije na protestih obvestite odvetnika in družino. Aplikacija se ponaša z imenom I'm Getting Arrested, kmalu pa bo na voljo tudi za iPhone oziroma iOS. Kako aplikacija deluje?

Add a comment
Več ...
 

Quick Settings za Android: dostop do pomembnih nastavitev

quick settingsAplikacija Quick Settings na enem mestu nudi dostop do vseh pomembnejših nastavitev, ki jih uporabljamo na mobilniku z Androidom. Tako lahko le z nekaj dotiki opravimo nujna opravila in prihranimo na bateriji. Sami se lahko odločite, katere bližnjice želite imeti v aplikaciji in odstranite tiste, ki jih ne potrebujete.

Add a comment
Več ...
 
Stran 98 od 158

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

Potovanje s komercialnim letalom je varnejše kot z zasebnim letalom.