DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Aplikacije

Aplikacije

Mozilla razvija mobilni operacijski sistem

mozilla_os_1111Android, iOS, Windows Phone, ... po mnenju Mozille je na trgu dovolj prostora za še en operacijski sistem za pametne mobilnike. Nedavno so začeli s prvimi testiranji mobilnega operacijskega sistema Boot-to-Gecko (B2G), ki ga razvijajo zadnjih nekaj mesecev.

Tagi: mozilla - os
Add a comment
Več ...
 

Volume Rocker za Android: nastavite glasnost zvonjenja in opozarjanja

volume rockerAplikacija Volume Rocker pride prav za vse tiste, ki pogosto menjujete med profili zvonjenja in si jih radi sami nastavljate in spreminjate. S pomočjo te aplikacije si lahko hitro nastavitve jakost zvoka za opozorila, zvonjenje, prejeta SMS sporočila, alarm in avdio/video zvoke - in sicer za vsakega posebej.

Add a comment
Več ...
 

Applova Siri predstavlja nevarnost za Google

siri_iphone_1011Ko so pri Applu razvili osebno asistenko Siri, si verjetno niso mislili, da bodo s tem kdaj pomagali Googlu, a očitno se prav to dogaja. Google ravno Siri (poleg še ostalih storitev) uporablja, da se brani pred obtožbami protikonkurenčnega obnašanja.
Tagi: Apple - Siri - Google - iskalniki
Add a comment
Več ...
 

Meshin Beta za Android združi Gmail, SMS in družabna omrežja

meshin appDanes je težko biti vsak trenutek na tekočem, saj moramo preverjati različne uporabniške račune na različnih storitvah, ki jih potrebujemo. Aplikacija Meshin, ki je še v beta fazi, poskuša olajšati preverjanje pomembnih novosti, saj sporočila iz večih računov prihajajo v en nabiralnik.

Add a comment
Več ...
 

HDR Camera+ za Android

hdr cameraMobilniki so že davno presegli zgolj funkcijo telefoniranja, saj lahko z njimi počnemo tudi marsikaj drugega. Tudi fotografiramo, z aplikacijo HDR Camera+ pa lahko celo zajemamo HDR (High Dynamic Range) fotografije.

Add a comment
Več ...
 
Stran 98 od 159
Partnerji

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

Potovanje s komercialnim letalom je varnejše kot z zasebnim letalom.