DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Aplikacije

Aplikacije

Adobe končno izdal bralnik PDF-jev za iOS

adobe_reader_ios_1011Adobe je naposled vendarle izdal uradno aplikacijo za branje PDF datotek na Applovih prenosnih napravah. Za razliko od ostalih aplikacij, uradna Adobova nudi polno podporo branju, iskanju po besedilu ter tiskanju.

Adobe Reader za iOS je že (brezplačno) na voljo v Applovi spletni prodajalni iTunes.

 

 


Add a comment
 

Kako se je Apple lotil razvijanja osebnosti Siri

iphone4S_051011Najnovejša pridobitev iPhona 4S je zagotovo virtualna osebna pomočnica Siri, ki uporabnike ta trenutek najbolj zabava. Toda, kako so se pri Applu lotili njenega ‘karakterja’? Add a comment
Več ...
 

Samsung na Android pripeljal aplikacijo za klepetanje ChatON

chatONBlackberry ima Blackberry Messenger (BBM), iPhone ima po novem iMessage, Samsung pa želi, da bi uporabniki Androida klepetali s pomočjo aplikacije ChatON. Na voljo je za naprave s sistemom 2.2 do 2.3.3., deluje pa tudi na Samsungovih napravah s sistemom Bada. Kmalu pa naj bi tudi izšli verziji za iOS in Blackberry.

Add a comment
Več ...
 

BlackBerry v opravičilo ponuja zastonj aplikacije

bb_bold_0511BlackBerry oziroma Research in Motion (RIM) v opravičilo za izpad storitev v minulem tednu uporabnikom ponuja zbirko brezplačnih aplikacij. Med drugim bodo lahko brezplačno prenesli igri The Sims 3 in Bejeweled ter aplikacije iSpeech Translator Pro, Photo Editor Ultimate in še mnoge druge. Add a comment

Več ...
 

Spremljajte športne rezultate z aplikacijo Sports Tap

sports tapAplikacija Sports Tap za Android in iOS na enem mestu zbira rezultate za veliko število športnih disciplin in je tako prava izbira za vse, ki so radi na tekočem s trenutnim športnim dogajanjem. Tukaj so nogomet, NBA, NHL, Formula 1, ATP, WTA in tudi druga tekmovanja. Je sicer ameriško naravnana, a nudi dovolj vsebin, da je zanimiva tudi drugod po svetu.

Add a comment
Več ...
 
Stran 98 od 156

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

Google očitno ni zadovoljen le s tem, da ima pod nadzorom svet informacij, zdaj bo posegel še v človeško t [ ... ]