DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Aplikacije

Aplikacije

Samsung na Android pripeljal aplikacijo za klepetanje ChatON

chatONBlackberry ima Blackberry Messenger (BBM), iPhone ima po novem iMessage, Samsung pa želi, da bi uporabniki Androida klepetali s pomočjo aplikacije ChatON. Na voljo je za naprave s sistemom 2.2 do 2.3.3., deluje pa tudi na Samsungovih napravah s sistemom Bada. Kmalu pa naj bi tudi izšli verziji za iOS in Blackberry.

Add a comment
Več ...
 

BlackBerry v opravičilo ponuja zastonj aplikacije

bb_bold_0511BlackBerry oziroma Research in Motion (RIM) v opravičilo za izpad storitev v minulem tednu uporabnikom ponuja zbirko brezplačnih aplikacij. Med drugim bodo lahko brezplačno prenesli igri The Sims 3 in Bejeweled ter aplikacije iSpeech Translator Pro, Photo Editor Ultimate in še mnoge druge. Add a comment

Več ...
 

Spremljajte športne rezultate z aplikacijo Sports Tap

sports tapAplikacija Sports Tap za Android in iOS na enem mestu zbira rezultate za veliko število športnih disciplin in je tako prava izbira za vse, ki so radi na tekočem s trenutnim športnim dogajanjem. Tukaj so nogomet, NBA, NHL, Formula 1, ATP, WTA in tudi druga tekmovanja. Je sicer ameriško naravnana, a nudi dovolj vsebin, da je zanimiva tudi drugod po svetu.

Add a comment
Več ...
 

Smrkci iščejo dom na mobilnih telefonih

smrkciSte kot otroci radi gledali Smrkce? Potem si lahko na mobilnik z Androidom ali iOS namestite pravo vasico, ki je napolnjena z majhnimi modrimi bitji. Smurfs' Village je igra, v kateri morate postaviti vasico, ki bo Smrkcem nudila udobno domovanje.

Add a comment
Več ...
 

Akrapovič na iPhonu in iPadu

akrapovic_ios_1011Akrapovič je izdal aplikacijo za iPhone in iPad, ki bo navdušila ljubitelje bencinskih hlapov. Z aplikacijo lahko prisluhnete zvoku Akrapovičevih izpušnih sistemov ob virtualnem pospeševanju z izrabnimi modeli avtomobilov, si ogledate predstavitev podjetja, prelistate prodajni katalog ter poiščete najbližjega prodajalca Akrapovičevih izpušnih sistemov.

Aplikacija Akrapovič Car Exhaust Systems je v Applovi spletni prodajalni iTunes na voljo brezplačno. Za njeno poganjanje potrebujete iOS 4.1 ali novejši.


Add a comment
 
Stran 98 od 155

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

Na Antarktiki se vsako leto stopi več milijard ton ledu, kar naj bi do konca stoletja dvignilo gladino svetov [ ... ]