DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Aplikacije

Aplikacije

Smrkci iščejo dom na mobilnih telefonih

smrkciSte kot otroci radi gledali Smrkce? Potem si lahko na mobilnik z Androidom ali iOS namestite pravo vasico, ki je napolnjena z majhnimi modrimi bitji. Smurfs' Village je igra, v kateri morate postaviti vasico, ki bo Smrkcem nudila udobno domovanje.

Add a comment
Več ...
 

Akrapovič na iPhonu in iPadu

akrapovic_ios_1011Akrapovič je izdal aplikacijo za iPhone in iPad, ki bo navdušila ljubitelje bencinskih hlapov. Z aplikacijo lahko prisluhnete zvoku Akrapovičevih izpušnih sistemov ob virtualnem pospeševanju z izrabnimi modeli avtomobilov, si ogledate predstavitev podjetja, prelistate prodajni katalog ter poiščete najbližjega prodajalca Akrapovičevih izpušnih sistemov.

Aplikacija Akrapovič Car Exhaust Systems je v Applovi spletni prodajalni iTunes na voljo brezplačno. Za njeno poganjanje potrebujete iOS 4.1 ali novejši.


Add a comment
 

10 izvirnih odgovorov Applove Siri

siri_1011Virtualna osebna asistentka Siri je ena večjih novosti novega iPhona 4S. Čeprav so jo Applovi inženirji razvili, da bi bila v pomoč, vas lahko tudi zabava. Še posebej, če ji postavite nenavadno vprašanje.

Add a comment
Več ...
 

BlueStacks poganja aplikacije za Android na PC-ju

bluestacksSi želite poganjati aplikacije za Android na osebnem računalniku? Do sedaj ni bilo enostavne možnosti za to. BlueStacks pa omogoča, da na računalniku ali tablici s sistemom Windows uporabljamo aplikacije, ki jih imamo naložene na mobilniku z Androidom.

Add a comment
Več ...
 

Veliki hadronski trkalnik ima svojo aplikacijo za Android

lhseeVas zanima delovanje Velikega hadronskega trkalnika (LHC) v CERN-u? Veliko podatkov najdete kar v aplikaciji LHSee za Android. Poučite se lahko o tipih trkov, ki se dogajajo v trkalniku, in kako delujejo posamezni deli tega ogromnega pospeševalnika.

Add a comment
Več ...
 
Stran 98 od 155

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

Zadnja leta z vznemirjenjem spremljamo opozorila slovenskih čebelarjev, pristojnih služb in strokovnjakov, k [ ... ]