DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Aplikacije

Aplikacije

Applova Siri predstavlja nevarnost za Google

siri_iphone_1011Ko so pri Applu razvili osebno asistenko Siri, si verjetno niso mislili, da bodo s tem kdaj pomagali Googlu, a očitno se prav to dogaja. Google ravno Siri (poleg še ostalih storitev) uporablja, da se brani pred obtožbami protikonkurenčnega obnašanja.
Tagi: Apple - Siri - Google - iskalniki
Add a comment
Več ...
 

Meshin Beta za Android združi Gmail, SMS in družabna omrežja

meshin appDanes je težko biti vsak trenutek na tekočem, saj moramo preverjati različne uporabniške račune na različnih storitvah, ki jih potrebujemo. Aplikacija Meshin, ki je še v beta fazi, poskuša olajšati preverjanje pomembnih novosti, saj sporočila iz večih računov prihajajo v en nabiralnik.

Add a comment
Več ...
 

HDR Camera+ za Android

hdr cameraMobilniki so že davno presegli zgolj funkcijo telefoniranja, saj lahko z njimi počnemo tudi marsikaj drugega. Tudi fotografiramo, z aplikacijo HDR Camera+ pa lahko celo zajemamo HDR (High Dynamic Range) fotografije.

Add a comment
Več ...
 

Aplikacija Gmail za iOS prišla in odšla

gmail iphoneGoogle je v sredo pripravil uradno aplikacijo Gmail za operacijski sistem iOS, ki je do sedaj ni bilo. A aplikacija v App Storu ni zdržala dolgo časa, saj so jo umaknili zaradi napake, ki se je pojavljala pri zagonu. Popravljena naj bi bila kmalu nazaj.

Tagi: Gmail - itunes - Apple iOS - email
Add a comment
Več ...
 

Na iPhonu asistentka Siri, na Androidu pa Jeannie

jeannie appApple je v novi verziji operacijskega sistema iOS predstavil virtualno osebno asistentko Siri, ki uporabnika s prepoznavo govora vodi po opravilih na telefonu. Če ste lastnik telefona z Androidom, Siri ravno ne morete zaposliti kot svojo asistentko, lahko pa si privoščite Jeannie.

Add a comment
Več ...
 
Stran 98 od 159
Partnerji

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

Potovanje s komercialnim letalom je varnejše kot z zasebnim letalom.