DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Aplikacije

Aplikacije

Prihaja aplikacija Kjesitaksi, ki bo olajšala iskanje taksijev po Ljubljani

kjesitaksi_21011Kjesitaksi.com napoveduje, da bo novembra izšla odlična aplikacija, ki bo olajšala iskanje telefonskih številk taksijev po Ljubljani. Z njo bo mogoče preveriti lokacijo in ceno taksija ter ga seveda naročiti. Delovala bo na operacijskem sistemu Android.

Add a comment
Več ...
 

Napredna tipkovnica Swiftkey X za Android z novo nadgradnjo

swiftkey xSwiftkey X je tipkovnica, ki olajša tipkanje po majhnih zaslonih na mobilnih telefonih. Pri pisanju namreč uporablja predvidevanje, ki je prilagojeno vsakemu posamezniku. Aplikacija namreč upošteva besedila, ki ste jih napisali na Facebooku, Twitterju, Gmailu, po novem pa tudi na vašem blogu.

Add a comment
Več ...
 

Skype omogoča video klice na novih napravah z Androidom

skype video appPriljubljena aplikacija za brezplačne spletne klice Skype je dodala nekaj novih mobilnih naprav na seznam tistih, ki omogočajo video klice.

Add a comment
Več ...
 

Privoščite si partijo pokra na mobilniku

pokerPoker je izjemno popularna igra, ki je zasvojila že veliko igralcev. Ste tudi vi pripravljeni preizkusiti svojo srečo? Na telefon z Androidom ali na iPhone si lahko naložite veliko različic pokra, odvisno od tega, kakšen način igranja vam bolj ustreza.

Add a comment
Več ...
 

Oddaljen dostop z Applovih naprav tudi v slovenščini

isl_light_0911Podjetje XLAB je izdalo novo različico rešitve za oddaljen dostop do računalnika ISL Light, namenjene Applovemu prenosnemu operacijskemu sistemu iOS. Posodobljena aplikacija za iPhone, iPad in iPod touch nudi izboljšano zmogljivost ter osvežen uporabniški vmesnik, ki je sedaj preveden v devet jezikov, tudi v slovenščino. ISL Light iOS je na voljo brezplačno v App Storu. Add a comment

Več ...
 
Stran 98 od 152

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

Tudi letos so ob dnevu rojstva velikega slovenskega fizika Jožefa Stefana (24. marec) na našem največjem zn [ ... ]