DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Aplikacije

Aplikacije

V igri Pigs in Trees s pujsi napadate ptiče

pigs in treesČe obrnemo popularno igro za mobilnike Angry Birds na glavo, dobimo igro Pigs in Trees (Android in iOS). Sedaj s prašiči v letalih branimo drevesa in napadamo nesramne priče.

Add a comment
Več ...
 

Winamp za Android se po novem razume z Macom

winamp androidAplikacija za predvajanje glasbe Winamp je z novo nadgradnjo za operacijski sistem Android prinesla kar nekaj novosti. Med pomembnejšimi je ta, da se lahko sedaj aplikacija na mobilniku brezžično poveže tudi z Macom (ne samo s PC-jem) in tako omogoči poslušanje glasbe, ki je shranjena na računalniku. Poleg aplikacije je na Maca seveda potrebno naložiti tudi predvajalnik Winamp.

Add a comment
Več ...
 

Android Market prvič prehitel App Store v številu prenesenih aplikacij

android market app storeGooglov Android je v drugem četrtletju leta 2011 prehitel Apple po številu prenesenih aplikacij na pametne mobilne telefone in tablične računalnike. Po podatkih ABI Research si Android z Android Marketom lasti 44 odstotkov vseh prenesenih aplikacij, Apple s trgovino App Store pa le 33 odstotkov.

Add a comment
Več ...
 

Telefon z Androidom je lahko videti tako kot iPhone

espier launcherRazlogov, zakaj bi si želeli na zaslonu videti ikone iz operacijskega sistema iOS je lahko več. Morda je zmanjkalo denarja za iPhone ali pa bi radi združili prednosti Androida z elegantnim videzom iOS. Ali pa enostavno zato, ker to lahko storite brez večjih težav. Samo namestite aplikacijo Espier Launcher.

Add a comment
Več ...
 

Angry Birds s praznično epizodo Ham'o'ween

angry birds hamoweenDobra novica za vse, ki so zasvojeni z jeznimi ptiči. Na voljo je 30 novih stopenj, ki so dodane k Angry Birds Seasons. V duhu prihajajoče noči čarovnic se ptiči v epizodi Ham'o'ween znašajo nad bučami, lanternami in okostnjaki, okolico pa razsvetljuje polna luna. Čaka pa vas tudi popolnoma nov ptič!

Add a comment
Več ...
 
Stran 98 od 157

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

86-letni ameriški znanstvenik James Watson je prvi živeči Nobelov nagrajenec, ki bo prodal zlato medal [ ... ]