DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Mobilniki in oprema

Mobilniki in oprema

Android za vsak žep

Android OneGooglov cilj je pametne naprave in dostop do svetovnega spleta čim bolj razširiti po svetu. V luči tega je na letošnji konferenci I/O predstavil program Android One.

Add a comment
Več ...
 

Nova Nokia nižjega cenovnega razreda

Nokia X2V torek je Nokia predstavila nov pametni telefon nižjega cenovnega razreda, ki stane približno 100 evrov in je namenjen vsem tistim, ki si želijo spodobnega telefona, hkrati pa nočejo globoko seči v žep.

Add a comment
Več ...
 

Amazonov pametni telefon Fire

Amazon FireSpletni trgovec Amazon se od srede dalje podaja v kruto bitko za tržni delež na trgu pametnih telefonov, saj je predstavil svoj prvi pametni telefon, ki ga je v duhu svojih tabličnih računalnikov poimenoval Fire.

Add a comment
Več ...
 

Telefon s prednaloženo zlonamerno programsko opremo

Star S9500Skorajda je ni naprave, ki se lahko poveže na splet, ki bi bila imuna na zlonamerno programsko opremo, vendar pa se le redko zgodi, da je ta nanjo naložena že od samega začetka, tako kot se je to zgodilo z na Kitajskem priljubljenim telefonom Star S9500, klonom Samsungovega S4, na katerega je zlonamerno programsko kodo naložil kar proizvajalec sam.

Add a comment
Več ...
 

Android 4.4.3 KitKat kmalu na voljo za Moto E, G in X

Motorola telefonŽe ta teden bodo lahko uporabniki Motorolinih telefonov Moto E, G in X v nekaterih državah preizkusili najnovejšo različico Googlovega mobilnega operacijskega sistema Android 4.4.3 KitKat, ki je bil predstavljen nedavno.

Add a comment
Več ...
 
Stran 6 od 248

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

Nekatere spletne strani so skoraj pregorele od komentarjev po tem, ko so objavili skrivnostno fotografijo z Ma [ ... ]