DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Mobilniki in oprema

Mobilniki in oprema

Applu ni uspelo preprečiti prodaje Samsungovih telefonov v ZDA

samsung vs applePodjetji Apple in Samsung se čez lužo že leta tožarita glede tega, ali je Samsung kršil Applove patente in ali mora za morebitne kršitve patentne zakonodaje odškodninsko odgovarjati. Grozila mu je celo prepoved prodaje pametnih telefonov v ZDA. Sodišče v Kaliforniji je sedaj razsodilo, da lahko Samsung svoje telefone še naprej nemoteno prodaja, kar predstavlja veliko zmago za južnokorejskega giganta.

Add a comment
Več ...
 

Lov na megapiksle se končuje

galaxy s4 camera closeupTrend neprestanega večanja števila slikovnih točk, pri fotoaparatih mobilnih telefonov, se od kvantitete pikslov obrača v smer kakovosti posnetkov.

Add a comment
Več ...
 

Boeingov telefon, ki se sam uniči

boeing-blackBoeing, proizvajalec letal, se sedaj podaja tudi v telekomunikacijske vode. Predstavlja pametni telefon s preprostim imenom 'Black'.  Uporaben je na kriznih področjih in tam, kjer telekomunikacije potrebujejo veliko stopnjo varnosti, saj s kompleksnimi kodirnimi standardi skrbi za to, da uporabnikom nihče ne more prisluškovati.

Add a comment
Več ...
 

En telefon, dva zaslona na dotik

yotaphone 260214Ruski proizvajalec telefonov Yota Devices je že lani navduševal s pametnim telefonom YotaPhone, ki premore kar dva zaslona, sprednjega, ki je občutljiv na dotik in zadnjega, ki uporablja tehnologijo elektronskega črnila in služi predvsem prikazovanju različnih obvestil. Sedaj je pripravil pomlajeno različico te naprave, YotaPhone 2.

Add a comment
Več ...
 

Samsung predstavil Galaxy S5

Samsung-Galaxy-S5-all-the-new-featuresSamsung je predstavil težko pričakovano novo različico svojega pametnega mobilnega telefona, Samsung Galaxy S5.

Add a comment
Več ...
 
Stran 6 od 239

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

Tudi letos so ob dnevu rojstva velikega slovenskega fizika Jožefa Stefana (24. marec) na našem največjem zn [ ... ]