DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Mobilniki in oprema

Mobilniki in oprema

BlackBerryjev virtualni pomočnik

BlackBerryjev pomocnikGoogle Now, Siri in Cortana, virtualni asistenti podjetij Google, Apple in Microsoft, ki uporabnikom pomagajo skozi virtualni vsakdan, dobivajo konkurenta, saj svojega pomočnika razvija tudi kanadski BlackBerry.

Add a comment
Več ...
 

Trije najpomembnejši

Trojica telefonovDeset najbolj prodajanih telefonov na svetu proizvajajo zgolj trije proizvajalci: južnokorejski Samsung, ameriški Apple in kitajski Xiaomi.

Add a comment
Več ...
 

Tizen v težavah

Samsung Z CrnSamsung se že dalj časa poizkuša otresti popolne odvisnost od Googlovega operacijskega sistema Android, a mu to zaenkrat ne uspeva najbolje.

Add a comment
Več ...
 

Nenavaden BlackBerry

Blackberry passportKanadski proizvajalec telefonov BlackBerry se že dalj časa spopada z upadom kupcev in posledično vedno hujšimi finančnimi težavami. Da bi se to spremenilo predstavlja na nov telefon, ki se imenuje Passport in ki ga od konkurentov loči nenavadna oblika.

Add a comment
Več ...
 

Android na velikih zaslonih

Chromecast  printscreenEna izmed zanimivih a mnogokrat spregledanih funkcij nekaterih naprav Android je predvajanje slike z zaslonov telefonov in tablic na večjih zaslonih televizij ali računalnikov.

Add a comment
Več ...
 
Stran 6 od 251

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

Na Antarktiki se vsako leto stopi več milijard ton ledu, kar naj bi do konca stoletja dvignilo gladino svetov [ ... ]