DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Mobilniki in oprema

Mobilniki in oprema

Samsung se norčuje iz Appla

Wall huggersOdnosi med Samsungom in Applom že dolgo niso najboljši. V boju za prevlado na trgu pametnih naprav se podjetji poslužujeta prav vseh metod, od tožb do norčevanja iz nasprotnikovih produktov.

Add a comment
Več ...
 

Zmogljiva Lumia 930

Lumia 930Četrtega julija je Microsoftova Nokia na trg poslala svojo najnovejšo Lumio 930, pametni telefon, ki se lahko kosa s paradnimi telefoni drugih proizvajalcev.

Add a comment
Več ...
 

Google ostaja zvest telefonom Nexus

Nexus 5 pokoncenV zadnjem času je bilo slišati kar nekaj ugibanj o tem, kaj se dogaja s priljubljeno linijo mobilnih telefonov Nexus. Glasne so bile govorice, da naj bi jo Google v korist programa Android Silver celo povsem opustil, kar je razžalostilo marsikaterega oboževalca dostopnih in kakovostnih telefonov.

Add a comment
Več ...
 

Samsung S5 Mini

GS5 mini crnPrvega julija je Samsung naznanil manjšo različico svojega paradnega telefona Galaxy S5. S5 Mini bo predvidoma izšel konec meseca in bo nekoliko skromnejši od svojega velikega brata.

Add a comment
Več ...
 

Smrtonosni polnilec

Pozor elektrikaV Avstraliji se je zgodila nesreča, v kateri je umrla medicinska sestra Cheryl Ann Aldeger filipinskega izvora in mati dveh otrok. Smrt je povzročil cenen polnilec mobilnega telefona. 

Add a comment
Več ...
 
Stran 6 od 249

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

Prvič po 35 letih se je začel ozonski plašč okoli Zemlje obnavljati, kar naj bi bilo posledica prepovedi u [ ... ]