DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Mobilniki in oprema

Mobilniki in oprema

HTC One (M8) za Windowse

htc windows 250814HTC je razkril nov mobilnik HTC One (M8), ki deluje na operacijskem sistemu Windows. Združuje sodobno oblikovanje in napredne tehnologije v enem najbolj personaliziranih pametnih mobilnikov, kar jih najdemo na trgu.

Add a comment
Več ...
 

Huawei Ascend P7 - najboljši pametni telefon za potrošnike v letu 2014 in 2015

Huawei Ascend P7 210814Huawei Ascend P7 je najboljši pametni telefon za potrošnike za leto 2014 in 2015. Takšen je izbor evropskega združenja EISA (European Imaging and Sound Association). EISA je tako že drugo leto zapored Huaweijev pametni telefon uvrstila v vrh te kategorije. Prejšnji zmagovalec za leti 2013 in 2014 je bil ultratanek Huawei Ascend P6 debeline samo 6,18 milimetrov.

Add a comment
Več ...
 

Nokia predstavlja telefon za 25 dolarjev

nokia-130 18082014

Tudi če živimo v svetu aplikacij in pametnih telefonov, je za mnoge še vedno pomembno le komunicirati, seveda brez Whatsappa, Facebooka in neštetih ostalih dodatkov, ki jih ponujajo sodobne pametne naprave.

Add a comment
Več ...
 

Sony Xperia T3 - najtanjši 5,3-palčni mobilni telefon na svetu

Xperia T3 Colour Range 120814Sredi avgusta na slovenski trg prihaja novi mobilnik iz Sonyja - težko pričakovani Sony Xperia T3. Je izredno lahek in tanek, dodatno eleganco pa mu daje ohišje iz nerjavečega jekla. Elegantni mobilnik, najtanjši 5,3-palčni telefon na svetu, je bil navdih za osupljive umetniške fotografije, ki jih je posnel nemški fotograf Benjamin Kaufmann. Fotografij poudarja povezavo med dizajnom in tehnologijo ter vpliv, ki sta ga imela pokrajina in umetnost na dizajn pametnega telefona Xperia T3.

Add a comment
Več ...
 

Kakšen naj bi bil novi iPhone 6?

Apple 11082014

Kakšne novosti bo prinesel novi iPhone 6? Po trditvah poznavalcev naj bi Apple na trg poslal telefon z večjim ekranom, da bo konkurenčen drugim proizvajalcem, na primer Samsungu. S 4,1-palčnim ekranom (drugi model naj bi imel kar 5,5-palčni ekran) bo iPhone 6 presegel sedanja modela iPhone 5C in 5S, ki imata 4-palčni ekran. Baterija naj bi bila močnejša, saj bo velik ekran zahteval večjo porabo energije za kar najboljšo resolucijo. Ekran naj bi bil tudi bolj vzdržljiv proti udarcem.

Add a comment
Več ...
 
Stran 6 od 253

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

86-letni ameriški znanstvenik James Watson je prvi živeči Nobelov nagrajenec, ki bo prodal zlato medal [ ... ]