DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov


Uber bo kmalu povsod - odpor nima smisla

uber 250814Ameriški startup Uber, ki s preprosto aplikacijo in mrežo lastnih voznikov taksistom vsak dan prevzame več strank, se nezadržno širi kljub številnim protestom taksistov v različnih velemestih po svetu. Elegantna rešitev omogoča izbiro, priklic in plačilo prevoza s preprostim klikom na zaslon pametnega telefona. Uber omogoča uporabnikom, da naročijo prevoz tudi pri voznikih, ki nimajo in ne potrebujejo dovoljenja za vožnjo taksija, nad njimi ni nobene kontrole, zaradi česar jih klasični taksisti dojemajo kot hudo nelojalno konkurenco.

Add a comment
Več ...
 

HTC One (M8) za Windowse

htc windows 250814HTC je razkril nov mobilnik HTC One (M8), ki deluje na operacijskem sistemu Windows. Združuje sodobno oblikovanje in napredne tehnologije v enem najbolj personaliziranih pametnih mobilnikov, kar jih najdemo na trgu.

Add a comment
Več ...
 

Huawei Ascend P7 - najboljši pametni telefon za potrošnike v letu 2014 in 2015

Huawei Ascend P7 210814Huawei Ascend P7 je najboljši pametni telefon za potrošnike za leto 2014 in 2015. Takšen je izbor evropskega združenja EISA (European Imaging and Sound Association). EISA je tako že drugo leto zapored Huaweijev pametni telefon uvrstila v vrh te kategorije. Prejšnji zmagovalec za leti 2013 in 2014 je bil ultratanek Huawei Ascend P6 debeline samo 6,18 milimetrov.

Add a comment
Več ...
 

Z aplikacijo do personaliziranih superg

adidas superge 190814Adidas je napovedal, da bo težko pričakovana aplikacija #miZXFLUX, ki bo personalizacijo copat ponesla na povsem novo raven, na voljo od 22. avgusta dalje. Aplikacija, ki jo predstavlja pionir inovacij in legendarnega stila, bo uporabniku omogočala, da sam izbere fotografijo, ki bo krasila njegove nove športne copate ZXFlux. 

Add a comment
Več ...
 

Nokia predstavlja telefon za 25 dolarjev

nokia-130 18082014

Tudi če živimo v svetu aplikacij in pametnih telefonov, je za mnoge še vedno pomembno le komunicirati, seveda brez Whatsappa, Facebooka in neštetih ostalih dodatkov, ki jih ponujajo sodobne pametne naprave.

Add a comment
Več ...
 
Stran 3 od 458

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

Prvič po 35 letih se je začel ozonski plašč okoli Zemlje obnavljati, kar naj bi bilo posledica prepovedi u [ ... ]