DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov


iPhone 6 in iPhone 6 Plus v primerjavi s konkurenco

iphone 6 140914Po mesecih špekulacij in govoric sta iPhone 6 in iPhone 6 Plus 9. septembra končno ugledala luč dneva. Izpolnila sta želje večine Applovih privržencev, ki so si želeli večji, hitrejši in zmogljivejši iPhone.

iPhone 6 je na voljo v dveh velikostih - osnovni iPhone 6 ima 4,7-palčni (12-centimetrski), večji iPhone 6 Plus pa premore 5,5-palčni (14-centimetrski) zaslon. Novi iPhone je tudi tanjši od predhodnika. Debelina iPhone 6 je 6,9 milimetra, iPhone 6 Plus pa 7,1 milimetra. Vizualno se je dizajn spremenil v tej meri, da imata nova modela elegantno zaobljeno obrobo, in ne več pobrušenih robov, s katerih se je tako rada krušila barva (črn model). Prednja stran ostaja prepoznavna z gumbom TouchID z vgrajenim čitalcem prstnih odtisov. Na voljo bosta v črni, beli in zlati barvi.

Add a comment
Več ...
 

Samsung si je s sarkastičnim oglasom privoščil Apple iPhone 6 Plus

iphone 6 plus 1409149. septembra je Apple predstavil dolgo pričakovane novosti - med njimi iPhone 6 in še večjo različico priljubljenega mobilnika, tablifon iPhone 6 Plus s 5.5-palčnim ekranom. Novosti iz 'jabolčne tovarne' pa niso težko pričakovali le kupci in radovedneži, ampak tudi konurenca, predvsem njihov največji rival Samsung.

Add a comment
Več ...
 

Apple predstavil iPhone 6, iPhone 6 Plus in uro

iphone 6 090914Ameriški tehnološki gigant Apple je predstavil težko pričakovano novo različico svojega pametnega mobilnika iPhone. Na voljo je v dveh različicah - iPhone 6 ima 4,7-palčni (12-centimetrski), večji iPhone 6 Plus pa premore 5,5-palčni (14-centimetrski) zaslon. Glavni izvršni direktor podjetja Tim Cook je na predstavitvi letošnjih novosti v Applovi ponudbi, poudaril, da novi iPhone predstavlja največji napredek v zgodovini njihovih pametnih mobilnih telefonov. Zakaj?

Add a comment
Več ...
 

Nov vodoodporen pametni telefon srednjega cenovnega razreda Xperia M2 Aqua

Xperia M2 Aqua 31081419. avgusta so v Londonu predstavili  Sony XperiaTM M2 Aqua, prvi pametni telefon, ki prinaša priljubljeno Sonyjevo tehnologijo vodoodpornosti v srednji cenovni razred. XperiaTM M2 Aqua se ponaša s Sonyjevim prepoznavnim dizajnom OmniBalance in fantastično kamero z 8 milijoni slikovnih pik s Sonyjevimi tehnologijami, kot so slikovni senzor Exmor RS™ for mobile, HDR za slike, SteadyShot™ za videoposnetke in namenskim kamera gumbom, ki vam vsakič pomaga ujeti popoln posnetek, naj bo to pod ali nad vodno gladino.

Add a comment
Več ...
 

LG napoveduje G3 Stylus

LG-logo 27082014

Nedavno so pri LG-ju napovedali nov model aktualnega telefona, gre za G3 Stylus.

Add a comment
Več ...
 
Stran 3 od 460

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

Na Antarktiki se vsako leto stopi več milijard ton ledu, kar naj bi do konca stoletja dvignilo gladino svetov [ ... ]