DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov


Samsung se norčuje iz Appla

Wall huggersOdnosi med Samsungom in Applom že dolgo niso najboljši. V boju za prevlado na trgu pametnih naprav se podjetji poslužujeta prav vseh metod, od tožb do norčevanja iz nasprotnikovih produktov.

Add a comment
Več ...
 

Zmogljiva Lumia 930

Lumia 930Četrtega julija je Microsoftova Nokia na trg poslala svojo najnovejšo Lumio 930, pametni telefon, ki se lahko kosa s paradnimi telefoni drugih proizvajalcev.

Add a comment
Več ...
 

Spremljajte vsak Messijev korak na Svetovnem nogometnem prvenstvu

Messi 050714Ekipa Argentine je na svetovnem nogometnem prvenstvu v četrtfinalu premagala Belgijo. Mislite, da bo Leo Messi s kolegi uspel priboriti njegovi ekipi naslov svetovnega prvaka? Če hočete spremljati, kaj se s tem nogometnim superzvezdnikom dogaja v Braziliji, vam adidas ponuja brezplačno mobilno aplikacijo Vamos Leo.

Add a comment
Več ...
 

Google ostaja zvest telefonom Nexus

Nexus 5 pokoncenV zadnjem času je bilo slišati kar nekaj ugibanj o tem, kaj se dogaja s priljubljeno linijo mobilnih telefonov Nexus. Glasne so bile govorice, da naj bi jo Google v korist programa Android Silver celo povsem opustil, kar je razžalostilo marsikaterega oboževalca dostopnih in kakovostnih telefonov.

Add a comment
Več ...
 

Samsung S5 Mini

GS5 mini crnPrvega julija je Samsung naznanil manjšo različico svojega paradnega telefona Galaxy S5. S5 Mini bo predvidoma izšel konec meseca in bo nekoliko skromnejši od svojega velikega brata.

Add a comment
Več ...
 
Stran 3 od 454

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

Zadnja leta z vznemirjenjem spremljamo opozorila slovenskih čebelarjev, pristojnih služb in strokovnjakov, k [ ... ]