DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov Storitve

Storitve

Pri Si.mobilu že več kot 100.000 poslovnih uporabnikov

simobil poslovni 070314Si.mobil, slovenski mobilni operater z največjim 3G omrežjem, se rad pohvali, da je zanesljiv in zaupanja vreden partner že za več kot 100.000 poslovnih uporabnikov, med naročniki na njihove poslovne storitve pa so tudi največja slovenska in mednarodna podjetja, kot so Poslovni sistem Mercator, banka Sparkasse, Adriatic Slovenica, Gorenje idr. Podjetjem Si.mobil omogoča prilagojene poslovne storitve, ki vključujejo mobilno in fiksno telefonijo, mobilni in fiksni internet, poslovne rešitve in naprave.

Add a comment
Več ...
 

Alternative gigantom med mobilnimi operacijskimi sistemi

operacijski sistemiTemu, da je Googlov Android nesporni kralj med mobilnimi operacijskimi sistemi, ne oporeka nihče več, sploh po tem, ko se je izkazalo, da ga celo največja konkurenta Apple in Microsoft komaj dohajata. Vprašanje, ki se postavlja, je, ali na tem področju sploh obstajajo kakšne alternative. Na sejmu Mobile World Congress so bile predstavljene nekatere možnosti za vse tiste, ki si na svoji prenosni napravi želijo nekaj novega.

Add a comment
Več ...
 

Več kot četrtina uporabnikov mobilnik v tujini zaradi stroškov izklopi!

gostovanjePrenos podatkov v tujem omrežju je lahko zelo draga šola. Tega se očitno zaveda kar veliko uporabnikov. V raziskavi, ki je zajela 28.000 prebivalcev EU je ugotovila, da več kot četrtina svoj telefon v tujini kar izklopi.

Add a comment
Več ...
 

Neskončno klepetanje že za 17,99 evrov na mesec

simobil 110214Cene mobilne komunikacije in prenosov podatkov padajo za vse - tako za poslovne kot za fizične uporabnike. Pri Si.mobilu so tako osvežili tudi pakete NESKONČNI, ki so z uvedbo novega paketa XS odslej na voljo že za 17,99 evrov. Vsi paketi NESKONČNI vključujejo neskončne pogovore v vsa slovenska omrežja in neskončne količine sporočil. Paketa S in M sedaj vključujeta do 150 % več mobilnega interneta, paket L pa je postal res poponoma neskončen, saj poleg brezplačnih prejetih klicev znotraj EU vključuje tudi neskončne količine mobilnega interneta.

Add a comment
Več ...
 

Si.mobil poslovnim uporabnikom ponuja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno

simobil 100214Tako kot Telekom Slovenije, tudi Si.mobil niža cene storitvam tako za zasebne kot za poslovne uporabnike. Slednjim je tako odslej na voljo tretja generacija paketov PODJETNI. Če si želite brezskrbne komunikacije, so paketi PODJETNI NESKONČNI odlična opcija. Nudijo namreč neskončne količine klicev za poslovne pogovore, tako v mobilna kot fiksna omrežja, neskončne količine sporočil in količino prenosa podatkov, ki si jo lahko poslovne stranke prilagodijo svojim potrebam.

Add a comment
Več ...
 
Stran 2 od 54
Prenos podatkov v tujini končno cenovno znosen

article thumbnail

Zadnjih nekaj let je bil 1. julij vedno datum, ko so se znižale cene mobilnega gostovanja v tujih omrežjih. Tudi letos je tako. Mobilni operaterji so, med drugim pod pritiskom bruseljskih birokratov, naročnikom ponudili kar nekaj cenovno privlačn [ ... ]


Tudi Android in Windows Phone opremljena s 'stikalom smrti'

article thumbnail

Tudi Google in Microsoft bosta operacijska sistema Android in Windows za pametne mobilnike opremila s t.i. 'stikalom smrti'. Z njim bodo pametni telefoni v rokah tatov popolnoma neuporabni. Tako uporabniki kot predstavniki oblasti so omenjeni korpor [ ... ]


Google postaja mobilni operater

article thumbnail

Kot da ne bi bilo dovolj, da so ustvarili najbolj priljubljeno programsko opremo za mobilnike, se pri Googlu sedaj odločajo še, da bi pričeli nuditi tudi mobilne storitve, ki bi dopolnjevale njihov operacijski sistem Android.


Evropski parlament za ukinitev plačljivih mobilnih gostovanj

article thumbnail

Po tem, ko je Evropski odbor za industrijo v marcu izglasoval konec plačljivih mobilnih gostovanj znotraj Evropske unije, je to 3. aprila potrdil tudi Evropski parlament, kar pomeni, da mora za dokončno sprejetje odločitve glasovati samo še Evrop [ ... ]


Odprava mobilnih gostovanj znotraj EU

article thumbnail

Evropski zakonodajalci želijo dokončno preprečiti visoke tarife mobilnih gostovanj znotraj Evropske unije, istočasno p uvajajo 'internet dveh razredovI.


Pri Si.mobilu že več kot 100.000 poslovnih uporabnikov

article thumbnail

Si.mobil, slovenski mobilni operater z največjim 3G omrežjem, se rad pohvali, da je zanesljiv in zaupanja vreden partner že za več kot 100.000 poslovnih uporabnikov, med naročniki na njihove poslovne storitve pa so tudi največja slovenska in me [ ... ]


E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.

Znanost


article thumbnail

Zemljani smo dobre štiri mesece pred koncem leta že porabili vse naravne vire, ki so nam bili na voljo za le [ ... ]