ThinkPad foto natečaj - prenosnik 030 | ThinkPad nagradni natečaj | Računalniška oprema

DNE – Zanimive novosti iz sveta tehnologije

Domov

ThinkPad foto natečaj - prenosnik 030


0042nPrenosni računalniki Lenovo ThinkPad so ultimativni delovni stroji. Zdržijo več, kot bo večina lastnikov z njimi kadarkoli poskusila. Nudijo pa tudi napredne tehnologije in lastnosti, zaradi katerih mnogi že leta prisegajo na črne prenosnike z rdečo piko.

V tokratnem foto natečaju nas zanima, kje in kako vi uporabljate svoj prenosni računalnik. Pošljite nam do dve fotografiji, ki prikazujeta najbolj izvirne in nenavadne načine uporabe prenosnika. Fotografije pošljite na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . V polje Zadeva (Subject) vpišite "ThinkPad natečaj". Žirija bo fotografije ocenila in najboljšim podelila privlačne nagrade - prenosnik Lenovo Ideapad S12, Lenovo LCD monitor, Lenovo zunanji disk ter še mnogo drugih. Več o natečaju in nagradah ...

Tokrat objavljamo fotografiji, ki ju je poslal Oliver Ruškovič, ki pravi: "Prenosnika sem uporabil za ustvarjanje zanimivih nočnih fotografij in sicer z risanjem raznih podob, ki sem jih ustvaril s pomočjo majhne svetilke in pa dalj časa odprto zaslonko fotoaparata. Tako sem, bi se lahko reklo, na eni fotografiji upodobil Bluetooth, na drugi pa prenosnika malce počlovečil."

 

Ali ste vedeli, da imajo ThinkPadi posebno programsko opremo za enostavno uporabo na različnih lokacijah? Kdor veliko potuje oziroma uporablja prenosnik na številnih različnih lokacijah ve, kako nadležno je vsakokratno vpisovanje specifičnih mrežnih nastavitev. S ThinkPadom to postane zgodovina, saj nastavitve vpišete le enkrat, nato pa v priročnem vmesniku preklapljate med različnimi lokacijami.

 

0041s

Fotografija 0301

 

0041s

Fotografija 0302

 


 
Partnerji

E-revija brezplačno vsak teden!

DNE Tehno Facebook spremljaj Twitter DNE Tehno sledi You Tube glej
Sveže in aktualne novice iz tehnološkega sveta, testi in zabavne vsebine – vsak ponedeljek v vašem e-poštnem predalu!
100% skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli! Z oddajo naročila soglašate s splošnimi pogoji in politiko varovanja zasebnosti.